Tahun Baru ^_^

Assalamualaikum 

Wahh~ dah lama tak berblogging ni.
Tahun lepas Wane SPM, jadi tak berkesempatan nak update blog Wane ni.

Jadi dah masuk tahun baru, tahun Wane mulakan hidup baru di tempat belajar yang baru tak lama lagi.
Sebelum tu, menunggu keputusan SPM je ni.
Dengar kata awal bulan 3? Alahaai~ kenapa cepat keputusan SPM keluar?
Berdebar-debar je setiap hari bila memikirkan keputusan yang akan keluar tak lama lagi. hehe

Takpaa, apa yang kita dah buat, kita tawakkal je.
Sangat menakutkan. hehe 



Terima Kasih sebab membaca (:

First Contest by Afiqah & Amani Azwa: Edit Gambar Sehabis Cun

Haaai! ^^
macam menarik je contest ni,
nak join nak join! ^^

*kalau nak join gak, klik aje kat banner tu*

 Gambar yang Wane pertaruhkan o(^.^o)(o^.^)o





Taadaa ^^
Kalau ada rezeki tuk menang, Alhamdulillah ^^

Taggie :
http://budakpinkeydotcom.blogspot.com/
http://lynnto.blogspot.com/

Terima Kasih sebab membaca (:

Beribu tahun akan datang...

Salam Satu Malaysia ^.^
beribu tahun akan datang? apakah?
hehe..
siapa yang tengok cerita Twilight, 
mesti dia akan tangkap feeling bila dengar lagu ni
Christina Perri-A Thousand Years ^.^
hari ni Wane nak share-2 lagu tu kat sini ^.^
selamat mendengar :D


Heart beats fast
Colors and promises
How to be brave?
How can I love when I'm afraid to fall
But watching you stand alone?
All of my doubt suddenly goes away somehow

One step closer

[Chorus:]
I have died everyday waiting for you
Darling don't be afraid I have loved you
For a thousand years
I'll love you for a thousand more

Time stands still
Beauty in all she is
I will be brave
I will not let anything take away
What's standing in front of me
Every breath
Every hour has come to this

One step closer

[Chorus:]
I have died everyday waiting for you
Darling don't be afraid I have loved you
For a thousand years
I'll love you for a thousand more

And all along I believed I would find you
Time has brought your heart to me
I have loved you for a thousand years
I'll love you for a thousand more

One step closer
One step closer

[Chorus:]
I have died everyday waiting for you
Darling don't be afraid I have loved you
For a thousand years
I'll love you for a thousand more

And all along I believed I would find you
Time has brought your heart to me
I have loved you for a thousand years
I'll love you for a thousand more

tangkap feeling sungguh dengar lagu ni.. aihh~ hikhikhik ^.^

Terima Kasih sebab membaca (:

Dia pergi meninggalkan dirikuu.. :'(

Assalamualaikum (':
hari ni terasa bosan sangat teramat!!
sebab darwisy dah balik rawang balik dahh..
dia dah takde dah kat sini..
aihh..
tak puas nak dating dengan dia lagi.. hehe
tape-2.. nanti bulan 11, kita dating lagi ea darwisy..
kihkihkih..
tunggu je tauu! :P
weeee..~

Terima Kasih sebab membaca (: