Tahun Baru ^_^

Assalamualaikum 

Wahh~ dah lama tak berblogging ni.
Tahun lepas Wane SPM, jadi tak berkesempatan nak update blog Wane ni.

Jadi dah masuk tahun baru, tahun Wane mulakan hidup baru di tempat belajar yang baru tak lama lagi.
Sebelum tu, menunggu keputusan SPM je ni.
Dengar kata awal bulan 3? Alahaai~ kenapa cepat keputusan SPM keluar?
Berdebar-debar je setiap hari bila memikirkan keputusan yang akan keluar tak lama lagi. hehe

Takpaa, apa yang kita dah buat, kita tawakkal je.
Sangat menakutkan. hehe 



Terima Kasih sebab membaca (:

2 comments :

  1. Hello!
    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete